Aanbieding 4 sets inktpatronen halen = 3 betalen

23-04-2016 13:53

4 sets halen = 3 betalen
Zoekt u naar een scherpe aanbieding voor goedkope inktpatronen of inktcartridges? Ontvang eenvoudig 25% korting op onze ‘4 sets halen = 3 betalen’ aanbiedingen. Blader door de verschillende sets en selecteer een aanbieding voor het merk en type printer waar u gebruik van maakt. U maakt gebruik van huismerk inktpatronen van Emstar, waar u standaard 2 jaar garantie op ontvangt. Dit betekent dat u met de ‘4 sets halen = 3 betalen’ afdrukken van uitstekende kwaliteit kunt blijven maken, terwijl u ervoor zorgt dat u een scherpe prijs betaalt.


Welkom bij Inktpatroonshop.nl!
In dé Inktpatroonshop kunt u voordelig inktpatronen bestellen. In het assortiment bieden wij onder andere inktcartridges, drumkits en toners en dit tegen een zeer scherpe prijs! De producten zijn geschikt voor diverse bekende printermerken, zoals Brother, Canon of Dell. Wij streven er naar uw bestelling binnen 24 uur af te leveren en de verzending binnen Nederland is helemaal gratis, ongeacht het orderbedrag van de bestelling.


Voordelige inktpatronen
Bij Inktpatroonshop kunt u veel voordeel krijgen op inktpatronen in alle soorten en maten. Sinds kort hebben wij een spaarsysteem, dat er voor zorgt dat u bij herhaalaankopen nog meer korting krijgt! Ook stellen wij regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor u samen, deze variëren van voordeelpakketten tot maandacties. U kunt gemakkelijk naar het juiste product zoeken in de Inktpatroonshop, door naar één van de categorieën in het menu te navigeren. Zoekt u bijvoorbeeld Inktcartridges voor de Epson T-1811?U kunt het typenummer ook invoeren in de zoekbalk hierboven. Kunt u een product dat u nodig heeft niet vinden? Dan helpen wij u graag! Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 085 – 20 15 712.