Hoe kies ik een schikte printer?

11-02-2016 10:54

Wilt u een geschikte printer kiezen, bijvoorbeeld omdat het huidige model niet meer voldoet of u op dit moment nog geen printer heeft? Het is verstandig om rekening te houden met de kosten voor de inktpatronen. U kunt online bij ons in de webshop goedkope huismerk inktcartridges kopen voor haast alle merken. Probeer eerst na te gaan welke inktpatronen u kunt kopen en of deze inderdaad goedkoper zijn dan de 100% originele cartridges met inkt. Probeer de kosten per afdruk te berekenen, zodat u aan de hand daarvan een goedkope printer uit kunt zoeken.

Inktjet of laser

Daarna is het verstandig om na te denken over de verschillende type printers die er beschikbaar zijn. Gaat uw voorkeur uit naar een inktjet printer of heeft u liever een laser printer? Een inktjet printer maakt gebruik van inktpatronen, dit is voor de meeste huishoudens een goede keuze. Zakelijk bent u vaak beter af met een laser printer, vooral wanneer u met hoge snelheid een groot aantal afdrukken wenst te maken. Uiteraard kunt u de inktjet printer en de laser printer online met elkaar vergelijken, zodat u goed weet wat het best aansluit op uw wensen.

Snelheid, wifi en afmetingen

Kijk vervolgens naar de aanvullende functionaliteiten van de printer. Biedt de printer voldoende snelheid, kunt u er vlot mee printen? Daarnaast is het de moeite waard om na te gaan of de printer beschikt over wifi, zodat u gewoon draadloos bestanden aan kunt leveren, eventueel vanaf een mobiel apparaat. Let tenslotte goed op de afmetingen, om te voorkomen dat de printer uiteindelijk niet past op de plaats waar u die graag wilt hebben. U kunt op die manier een nieuwe printer