Inktpatroonshop.nl standaard goedkoper dan inktpatronen via Groupon en speurders.

05-04-2016 12:09

Wilt u uw inktpatronen zo voordelig mogelijk kopen? U vindt regelmatig aanbiedingen voor goedkope inktpatronen, bijvoorbeeld bij aanbieders als Groupon. Zij schermen met bijvoorbeeld 60% korting op de inktpatronen, maar wist u dat u dan alsnog vaak duurder uit bent dan bij Inktpatroonshop? Dat heeft te maken met het verschil in de basisprijs, wij hanteren standaard scherpe prijzen waar we ook nog eens een aantrekkelijke korting op aanbieden.

Aanbiedingen via Groupon of Speurders

U kunt gebruik maken van diverse online aanbiedingen, waaronder die van Groupon. U krijgt er standaard 50% korting of meer op de reguliere verkoopprijs, maar de aanbieder geeft u niet aan dat die prijs vaak erg hoog is. Stel dat u er normaal gesproken bijvoorbeeld €60 betaalt voor een pakket van 10 stuks inktpatronen voor uw Canon printer. U krijgt daar via Groupon een korting van 60% op, waardoor u hier nog maar €24 voor betaalt. Dat lijkt natuurlijk een uitstekende deal, maar het is de moeite waard om goed te kijken wat u hiervoor bij Inktpatroonshop betaalt.

Goedkope inktpatronen bij Inktpatroonshop.nl

U vindt een dergelijke inktpatronen aanbieding bij Inktpatroonshop, waar u gewoon individueel gebruik van kunt maken. U kunt daar 10 inktpatronen voor uw Canon printer kopen, voor de normale prijs van €29,95. Dankzij de aanbieding betaalt u echter maar €19,95, een korting van ongeveer 33%. Het kortingspercentage ligt lager, maar dankzij de lagere normale prijs betaalt u uiteindelijk toch minder voor de inktpatronen. Het is om die reden verstandig om altijd goed te kijken naar de aanbiedingen van Inktpatroonshop, aangezien die vaak voordeliger zijn dan de aanbiedingen van Groupon of andere online aanbieders.

Houd er rekening mee dat u via Inktpatroonshop gebruik maakt van huismerk inktpatronen, die uitstekend passen in bijvoorbeeld uw Canon printer. U kunt op zoek gaan naar de huismerk patronen die gelijk zijn aan die van de originele merken, zowel qua pasvorm als qua wijze waarop u deze dient te plaatsen. Wat dat betreft merkt u geen enkel verschil bij het gebruik van uw printer, behalve dat de kosten een stuk lager uitvallen. Wilt u maximaal besparen op de printkosten? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de goedkope inktpatronen en inktcartridges van Inktpatroonshop, zelfs ten opzichte van andere online aanbiedingen.