Lexmark lanceert app om cartridges beter te recyclen!

30-11-2015 14:08

Lexmark probeert met haar klanten mee te denken en tegelijkertijd te zorgen voor een milieuvriendelijk printproces. Het resultaat van deze doelstellingen is bijvoorbeeld de Lexmark Cartridge Collection app, de LCCP-app. Deze maakt het bedrijven gemakkelijker om hun inktcartridges te recyclen, zij kunnen er daarmee voor zorgen dat we minder afval weggooien. Het is mogelijk om de inktpatronen direct aan Lexmark te retourneren en bovendien direct nieuwe exemplaren aan te schaffen met een korting.

LCCP-programma van Lexmark

De nieuwe app van Lexmark moet er vooral voor gaan zorgen dat het voor bedrijven gemakkelijker wordt om gebruik te maken van deze mogelijkheid, aangezien deze al een stuk langer bestond. Lexmark lijkt er daarnaast voor te willen zorgen dat bedrijven er sneller voor kiezen om de originele inktpatronen te gebruiken. Net als veel andere fabrikanten merkt ook Lexmark dat consumenten en bedrijven steeds vaker kiezen voor de goedkope huismerk inktpatronen. Uiteraard kunt u die ook hier bij ons op de site vinden, we zorgen er vanuit de webshop graag voor dat u op een voordelige manier gebruik kunt maken van uw Lexmark printer of een ander merk printer.

Goedkope huismerk inktpatronen kopen

U kunt de goedkope huismerk inktpatronen eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u ze zo snel mogelijk in huis heeft. U kunt rekenen op inktpatronen van ons huismerk geschikt voor bijvoorbeeld een Lexmark printer, dankzij de afmetingen die precies hetzelfde zijn als die van de originele exemplaren. Daarnaast kunt u rekenen op een grote hoeveelheid inkt in de patronen en een goede kwaliteit van de afdrukken. Het is wat dat betreft niet nodig om gebruik te maken van de originele inktpatronen van Lexmark, het is een uitstekend idee om in plaats daarvan de huismerk variant te kiezen, die u voordelig online kunt bestellen.