Passen huismerk inktpatronen altijd in mijn printer?

10-02-2016 11:52

Wilt u gebruik maken van huismerk inktpatronen en bent u benieuwd of die wel in uw printer passen? Ja, de huismerk inktcartridges vormen uitstekende alternatieven voor de 100% originele inkt. U betaalt een veel scherpere prijs, terwijl u gebruik kunt maken van een cassette waarin meer inkt zit. Dit betekent dat u met dezelfde cassettes langer kunt blijven printen, u betaalt een lagere prijs terwijl u meer afdrukken kunt maken. Dit maakt de huismerk inktpatronen tot een goede en goedkope keuze, om de kosten van uw printer flink omlaag te brengen.

Dezelfde cassette

U maakt met de huismerk inktpatronen gebruik van dezelfde cassettes als die u al kent, deze passen daarom precies in uw printer. De fabrikant van het huismerk gebruikt de 100% originele inktcartridges, om deze tot op de millimeter nauwkeurig na te kunnen maken. Dit betekent dat u de inktpatronen in de printer kunt plaatsen zoals u dat gewend bent, u kunt daarvoor gewoon de reguliere handleiding gebruiken. Vervolgens zal de printer denken dat u een origineel inktpatroon gebruikt, zodat u de afdrukken kunt maken die u wenst.

Op zoek naar de juiste inktcartridges Wilt u gebruik maken van de goedkope huismerk inktpatronen.

inktcartridges? Dan is het online van belang om op zoek te gaan naar het merk van uw printer, net als het model dat u heeft staan. Aan de hand daarvan kunt u de juiste inktpatronen selecteren, die u binnen uw printer kunt gebruiken. Vervolgens kunt u een keuze maken uit de zwarte inktpatronen, of de gekleurde patronen die er beschikbaar zijn. U kunt de huismerk inktpatronen eenvoudig online bestellen. Wij zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres, zodat u er direct gebruik van kunt maken en u voordelig kunt printen.