Printerdrivers Windows 10 ontbreken bij verschillende merken

14-12-2015 09:38
 
Windows 10 vormt een belangrijke update van het besturingssysteem voor veel computers. Toch brengt dit ook nadelen met zich mee, verschillende printers lijken na een upgrade niet meer te werken. Hoe dat kan? Dat heeft vooral te maken met het ontbreken van drivers voor oudere printers. De fabrikanten steken geen tijd en energie meer in de drivers voor oudere printers, waardoor het lastig is om die met Windows 10 te gebruiken. Het is verstandig om op te passen met louche websites die toch drivers aan zeggen te bieden. 

Geen drivers voor de printer onder Windows
Die websites schermen over het algemeen met het feit dat ze drivers voor oudere printers beschikbaar hebben. In werkelijkheid bestaat de software vaak uit andere onderdelen die vooral schade toebrengen aan de computer. Het is voor drivers voor een printer altijd van belang om gebruik te maken van de officiële website van een fabrikant, het is alleen daar verstandig om de software te downloaden. Indien er geen drivers beschikbaar zijn voor de printer in combinatie met Windows 10 is het van belang een oudere versie van het besturingssysteem te blijven gebruiken of een nieuwe printer te kopen.

Nieuwe printer met goedkope inktpatronen
Dat laatste hoeft gelukkig niet meer te kosten dan een paar tientjes. Er zijn tal van printers beschikbaar, die u bovendien kunt gebruiken in combinatie met de goedkope huismerk inktpatronen die we online verkopen. U heeft de keuze uit talloze huismerk inktcartridges, die qua vormgeving gelijk zijn aan de originele modellen van de merken. Kijk bij de keuze voor een nieuwe printer alvast of er online huismerk inktpatronen beschikbaar zijn. Op die manier kunt u de kosten gemakkelijk drukken en zorgt u ervoor dat u een goede investering kunt doen die u dankzij de goedkope inktcartridges vanzelf kunt terugverdienen.