Voordelig printen met Inktpatroonshop.nl

27-03-2016 14:40
Voordeelpakketten
Wil je voorkomen dat  je inktpatronen op een vervelend moment opraken? Maak dan gebruik van de voordeelpakketten, zodat je altijd voldoende inktcartridges achter de hand hebt. Bovendien worden de voordeelpakketten met inktpatronen geleverd inclusief chip, waardoor de compatible inktpatronen van ons huismerk direct te gebruiken zijn. Bestel een van de  voordeelpakketten  met inktpatronen voor een scherpe prijs, of neem contact op met de klantenservice voor een advies over het type dat je nodig hebt.
 
Fotopapier
Wil je goedkoop fotopapier kopen, van goede kwaliteit en netjes bij jou aan de deur afgeleverd? Maak gebruik van de scherpe online aanbiedingen.  Ben je bijvoorbeeld op zoek naar glanzend fotopapier waarop je dubbelzijdig kunt afdrukken, zoek je naar 155 grams, 210 grams of wellicht 220 grams papier? Je hebt keuze uit een aantal verschillende pakketten fotopapier, Inkpatroonshop.nl zorgt er met de scherpe aanbiedingen voor dat je nooit teveel betaalt. Leg zelf een voorraadje fotopapier aan en zorg ervoor dat je nooit meer mis zal grijpen, zonder dat je daar aan de andere kant flink in hoeft te investeren. 
 
Cadeaucard
Wil je een leuk maar ook nuttig cadeau geven? Maak gebruik van de Inktpatroonshop Cadeaucard. Hiermee kan de ontvanger zelf op zoek gaan naar het geschikte product, zoals inktpatronen, fotopapier of wellicht een geschikte printer cadeau. Je kunt gebruik maken van de standaard Inktpatroonshop Cadeaubonnen van €15 of €25. Heb je eigenlijk een ander bedrag in gedachten? Geen probleem, je kunt gewoon even contact opnemen. Inktpatroonshop.nl zorgt vervolgens voor een cadeaubon die volledig aansluit bij jouw wensen. 

Inktpatroonshop.nl